Μήνυμα Αρχιμουσικού

[rev_slider Slider1]
Μήνυμα Αρχιμουσικού

13.Νέος Σκοπός 27-08-2014Αγαπητοί φίλοι

Σας καλωσορίζω στη ιστοσελίδα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Πεντάπολης του ιστορικού Δήμου Εμμανουήλ Παππά.
Η Δημοτική  Φιλαρμονική Πεντάπολης – Δήμου Εμμ. Παππά  αποτελείται από ερασιτέχνες μουσικούς που μέσω της μουσικής διευρύνουν τις γνώσεις τους   καλλιεργούν το πνεύμα και τον χαρακτήρα τους και προσφέρουν  παράλληλα ψυχαγωγία στους δημότες αυτού του δήμου με τις εμφανίσεις της Φιλαρμονικής στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Φιλαρμονική μας και την δραστηριότητα της, αλλά και διάφορα άλλα νέα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν καθώς και ένα πλούσιο οπτικοακουστικό και  φωτογραφικό  υλικό.
Στην Φιλαρμονική διδάσκουμε την Μουσική όχι μόνο σαν μάθημα μουσικής, αλλά και σαν έναν τρόπο ζωής, έκφρασης και δημιουργίας

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή προσπαθούμε να  επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που έχετε κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα με εμάς,  γι αυτό με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι σ’ αυτό που κάνουμε αλλά και να συνεργαστούμε ευρύτερα σε επίπεδο φιλαρμονικών.

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρατζιάς